Astazi debuteaza la Volos, in Grecia, Campionatele Europene de gimnastica feminina. Primele care vor intra in competitie sunt senioarele, in concursul de calificare in finalele pe echipe si pe aparate. Toate delegatiile participante la CE de gim
Astazi debuteaza la Volos, in Grecia, Campionatele Europene de gimnastica feminina. Primele care vor intra in competitie sunt senioarele, in concursul de calificare in finalele pe echipe si pe aparate.


Toate delegatiile participante la CE de gimnastica s-au plans de transportul intre hoteluri si sala de concurs, care a produs intarzieri de pana la o ora de la programul de antrenamente. ""Aceasta problema ne-a afectat si pe noi, dar nu foarte tare, pentru ca am fost inspirati sa rezervam locuri la un hotel destul de apropiat de sala. Dar ceilalti s-au descurcat mult mai greu"", a declarat secretarul general al FR de Gimnastica, Mircea Apolzan.
ANTRENAMENTE. Echipele de senioare si junioare ale Romaniei au ajuns luni la Volos, iar marti senioarele au efectuat primul antrenament in sala de concurs, care are o capacitate de 1.500 de locuri. Lotul ""mare"", compus din Catalina Ponor, Sandra Izbasa, Steliana Nistor, Floarea Leonida si Alina Stanculescu va intra in competitie joi, de la ora 19:00, in subdiviziunea a patra a concursului de calificari in finalele pe echipe si pe aparate. La senioare vor concura trei dintre cele cinci gimnaste deplasate la Volos. In concursul de junioare vor puncta patru sportive, delegatia Romaniei incluzandu-le pe Aluissa Lacusteanu, Andreea Grigore, Madalina Gutu, Cerasela Patrascu si Alexandra Ghita. Concursul de junioare de vineri va decide atat campioana Europeana pe echipe, cat si castigatoarea la individual compus.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.