Incredibil, dar deocamdata adevarat. S-a produs o guma de mestecat pentru marirea sanilor. Daca se va dovedi ca doar mestecand, sanii se gonfleaza, probabil ca chirurgia estetica va pierde teren.

O guma de mestecat care sa mareasca sanii! Este adevarata si cu certitudine ultima cucerire a stiintei pusa la dispozitia femeilor care vor cu orice pret sa aiba sani proeminenti. Deja incredibila guma cu gust usor dulceag este noul aliat al multor femei, unde produsul se comercializeaza. Ea are in compozitie fitoestrogeni, substante extrase din plante. In guma de mestecat, aceste substante se gasesc intr-o concentratie mare, astfel incat sa modifice dimensiunea glandelor mamare sau cel putin sa le tonifice.
EXTRACTE. B2Up, prima guma de mestecat care mareste sanii se comercializeaza pe net inca de la inceputul lui 2006. Succesul acestui produs se bazeaza pe extracte dintr-o planta misterioasa, cunoscuta sub numele de Pueraria Mirifica, venita din miraculoasa Thailanda, tara unde femeile nu se prea dau in vant dupa moda sanilor supradimensionati.
RETETA. Pentru ca efectul misterioasei plante sa fie rapid si mai ales vizibil, trebuie mestecate cel putin trei-patru gume zilnic, timp de trei luni. Acest ""sport"" este intrerupt in perioada ciclului sau in caz de sarcina, cand de altfel sanii femeii sunt in mod natural intr-un proces de marire. Aceasta solutie e una relativ comoda, daca tinem seama doar de inconvenientele unei proteze mamare sau ale implantului cu silicon. Dar in ciuda avantajelor, deja au aparut observatiile critice. Ele se refera in principal la lipsa unui studiu stiintific serios care sa confirme efectele acestei gume de mestecat asupra sanilor si la faptul ca producatorul speculeaza moda bustului masiv mai ales in America si Europa. Si pentru a pune sare pe rana, aceiasi critici spun ca, daca nu da rezultatele asteptate asupra sanilor, cu siguranta celebra guma de mestecat ajuta la supradimensionarea maxilarelor.

PLANTE MIRACULOASE