Reveniti in lupta pentru castigarea titlului, giulestenii incearca azi sa obtina si calificarea in finala Cupei Romaniei. Partida retur dintre Petrolul Ploiesti si Rapid se va disputa pe stadionul Ilie Oana incepand cu ora 16:00. Intalnirea va f

Reveniti in lupta pentru castigarea titlului, giulestenii incearca azi sa obtina si calificarea in finala Cupei Romaniei.

Partida retur dintre Petrolul Ploiesti si Rapid se va disputa pe stadionul Ilie Oana incepand cu ora 16:00. Intalnirea va fi condusa de Augustus Constantin, ajutat de Eduard Dumitrescu si Nicolae Meghesan.
FAVORITI. Invingatoare cu 4-1 in prima mansa, echipa lui Razvan Lucescu este favorita certa in fata divizionarei B. Asta cu atat mai mult cu cat formatia ploiesteana nu este intr-o forma tocmai buna, remizand in ultima etapa, 2-2, cu modesta Inter Gaz. ""Vom juca fara presiune, ceea ce sper sa ne avantajeze in obtinerea unui rezultat bun, chiar daca sansele de cali-ficare sunt aproape nule"", a declarat antrenorul Valeriu Rachita. De partea cealalta, jucatorii giulesteni sunt optimisti in privinta finalului de sezon. ""Am facut sarbatorile cu un moral linistit. Daca nu castigam cu Bacaul nu aveam chef de nimic. Am castigat cu noroc in Sambata Mare, cred ca e si un semn de la Dumnezeu pentru ce va urma"", a spus fundasul Marius Constantin.

A UITAT DE PLOIESTI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.