Editura Trei lanseaza astazi, in Diverta - Plaza Romania, de la ora 18:00, un prim volum al scriitoarei Emmanuelle Arsan - ""Emmanuelle - lectia barbatului"". Emmanuelle este de peste 40 de ani sinonim cu erotismul. Emmanuelle inseamna cart
Editura Trei lanseaza astazi, in Diverta - Plaza Romania, de la ora 18:00, un prim volum al scriitoarei Emmanuelle Arsan - ""Emmanuelle - lectia barbatului"".

Emmanuelle este de peste 40 de ani sinonim cu erotismul. Emmanuelle inseamna carti, filme, o marca de parfum, colectii de lejerie intima. ""Erotismul este o conceptie asupra destinului omului. Este, de asemenea, o stiinta sau, mai repede, fructul unei alegeri. Legile sale sunt fondate pe ratiune, nu pe credulitate. Si pe gustul de a trai, mai mult decat pe mistica mortii"", crede autoarea. Gazda evenimentului va fi Magdalena Marculescu-Cojocea, director editorial la Editura Trei, coordonatoarea colectiei Eroscop. (S.S.E.)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.