Camera Deputatilor a dezbatuit ieri situatia intreprinderilor mici si mijlocii in perspectiva integrarii in UE. Initiativa dezbaterii, la care a participat si premierul Calin Popescu Tariceanu, a apartinut Partidului Conservator. ""A face intrepr
Camera Deputatilor a dezbatuit ieri situatia intreprinderilor mici si mijlocii in perspectiva integrarii in UE.

Initiativa dezbaterii, la care a participat si premierul Calin Popescu Tariceanu, a apartinut Partidului Conservator. ""A face intreprinderile mici si mijlocii competitive inseamna ca Romania sa devina competitiva. IMM-urile reprezinta baza economica sociala a clasei de mijloc, iar sprijinirea acestora reprezinta o cerinta importanta, pe care factorul politic nu poate sa nu o ia in considerare"", a declarat Dan Voiculescu, presedintele PC. Dezbaterea, care la momentul inchiderii editiei era in desfasurare, a avut ca subiect analiza impactului cresterii fiscalitatii in cazul microintreprinderilor, asupra performantelor acestora si a veniturilor incasate la buget din acest sector. Alte subiecte atinse au fost strategia fiscala vizand IMM-urile pentru perioada 2007-2010 si programele guvernamentale privind pregatirea IMM-urilor pentru aderare. (Adrian N. Ionescu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.