In urma tragerii la sorti efectuate ieri la Viena, Rulmentul Brasov va juca pe teren propriu primul meci al finalei Challenge Cup cu Tomis Constanta, la 13 mai. Returul va avea loc la 21 mai, la Constanta. ECHILIBRU. Jucatoarele echipei de la mal

In urma tragerii la sorti efectuate ieri la Viena, Rulmentul Brasov va juca pe teren propriu primul meci al finalei Challenge Cup cu Tomis Constanta, la 13 mai. Returul va avea loc la 21 mai, la Constanta.

ECHILIBRU. Jucatoarele echipei de la malul marii au revenit ieri din Islanda. Fetele spera sa aduca trofeul la Constanta. Mai rezervat, antrenorul Dumitru Musi crede ca echipa sa are sansa a doua: ""Aceasta dubla calificare in finala e un vot de incredere pentru handbalul romanesc. Vreau sa cred ca, desi avem sanse mai mici, nu ne vom opri aici"". In schimb, presedintele clubului Tomis, Stelian Slabu, o contrazice pe Mariana Tarca, antrenoarea brasovencelor considerand ca echipa sa este favorita: ""Tarca a spus ca va fi un meci usor cu noi, dar eu zic ca va fi unul echilibrat"". (Madalina Corbeanu)

STEAUA N-ARE TEAMA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.