Politician de anvergura, rarissim om de spirit, mare om de omenie si de cetatenie romana, Mircea Geoana este... aaa... Mircea Geoana este. L-am vazut pe micul ecran, in prima zi de Pasti, si ne-am bucurat sa constatam ca rafinatul politician este...
Politician de anvergura, rarissim om de spirit, mare om de omenie si de cetatenie romana, Mircea Geoana este... aaa... Mircea Geoana este. L-am vazut pe micul ecran, in prima zi de Pasti, si ne-am bucurat sa constatam ca rafinatul politician este... ce spuneam?!?... rafinatul politician, care stie, nu-i asa, sa atraga simpatia electoratului, asa cum atrage scociul mustele, vara. O data ce te-ai lipit de Mircea Geoana si de miscarea de stanga pe care-o reprezinta, parca sa zic ca nimic nu te-ar mai dezlipi.

Mircea Geoana e subtil. Mircea Geoana are un umor. Un umor are Mircea Geoana. Geoana Mircea un umor are. Are Geoana un umor Mircea. In dialogul cu Garcea, alt om cu un umor, Geoana a reusit sa dovedeasca electoratului sau ca merita votat, ca cine l-a votat bine-a facut, ca uite ce umor are el in emisiunile televizate, ce carisma deosebita, ce spirit inalt, ce de gasca e. Cum ar spune cei de la Divertis, e un nonsalant. Pentru telespectatorii nostri care au deschis mai tarziu televizoarele, sa punctam aici unul sau doua dintre momentele care ne-au marcat existenta de televizomani in prima zi de Pasti. Geoana adresandu-se telespectatorilor din tinutul sau natal, tinutul doljean: ""Pentru astia din Dolj, de la mine, de la Cutare (o comuna, de buna seama), de la Cutare (o alta comuna), de la Cutare... (pauza de efect) publicitate"".
Probabil ca va radeti acum de va tavaliti pe jos, asa cum ne-am ras si noi. Probabil ca dati cu pumnul in covor sau in parchet sau in gresie sau in linoleum. Probabil ca va doriti si dumneavoastra alegeri anticipate ca sa votati mai repede un politician din Opozitie care e in stare sa spuna asemenea cuvinte ilariante. Probabil ca va doriti sa puneti stampila cu ""votat"" pe numele lui la fel cum se punea fierul incins pe fundul vacilor.
Marele, simpaticul, haiosul Geoana. Subtilul. Cel care, tot in prima zi de Pasti, la televizor, in aceeasi emisiune de o inexplicabila mare audienta, face glume cu preoti. Ne grabim sa completam: face glume BUNE cu preoti, in fata unei tari pentru care institutia bisericii se bucura de cea mai mare credibilitate. Nu, deci noua ne place Geoana si ne pare rau ca nu l-am votat niciodata. Abia asteptam sa vina alegerile ca sa-l votam pe Geoana. Noi pe Geoana il iubim, caci ca Geoana nu gasim. Geoana e un Geoana si unicul Geoana e Geoana. Un Geoana e doar un Geoana care face misto de oameni in prima zi de Pasti. Geoana e cool. Geoana e un nonsalant (acesta, repetam, e un trade mark Divertis, o trupa care nu stie, domnule, sa faca umor de calitate).
Propunem adoptarea lui Geoana in grupul ""Vacanta Mare"". Ne dorim cat mai multe programe frumoase cu ""Vacanta Mare"". La fel ca politicianul Geoana, ""Vacanta Mare"" e un grup nonsalant. Acesta este un trade mark Divertis.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.