O casiera de la hipermarketul Cora din cartierul bucurestean Pantelimon a fost injunghiata de fostul ei concubin ieri-dimineata, in incinta complexului comercial la care aceasta lucra. GELOZIE. Suparat ca fosta sa prietena, Ana Maria T., in varsta d
O casiera de la hipermarketul Cora din cartierul bucurestean Pantelimon a fost injunghiata de fostul ei concubin ieri-dimineata, in incinta complexului comercial la care aceasta lucra.
GELOZIE. Suparat ca fosta sa prietena, Ana Maria T., in varsta de 20 de ani, l-a parasit, agresorul, Victor Damian, in varsta de 46 de ani, angajat al firmei de salubrizare Rosal, a mers la hipermarket cu gand s-o omoare pe fosta sa concubina. Barbatul a atacat-o pe tanara in jurul orei 9:30, reusind sa-i provoace cu ajutorul unui cutit pe care il avea asupra sa rani grave la nivelul gatului. Imobilizat imediat dupa atac de cativa colegi ai fetei, agresorul a incercat sa se sinucida, dar nu a reusit decat sa-si provoace o rana in abdomen cu aceeasi arma. Tanara a fost transportata la Spitalul Clinic de Urgenta Floreasca, in timp ce agresorul a fost dus la Spitalul ""Sf. Pantelimon"". Coordonatorul SMURD Bucuresti, doctorul Bogdan Oprita, a declarat ca tanara este constienta, dar are trei rani, la barbie, gat si umarul drept, ea fiind internata in clinica de chirurgie plastica si reparatorie. Primele investigatii arata ca femeii nu i-a fost atins nici un vas principal de sange.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.