Victoria cu 3-0 in fata Farului a readus Steaua in fotoliul de lider al Diviziei A, dar antrenorul Olaroiu si jucatorii sai sunt concentrati doar la ziua de joi, cand va avea loc returul semifinalei din Cupa UEFA. Ultimul meci din campionat inai

Victoria cu 3-0 in fata Farului a readus Steaua in fotoliul de lider al Diviziei A, dar antrenorul Olaroiu si jucatorii sai sunt concentrati doar
la ziua de joi, cand va avea loc returul semifinalei din Cupa UEFA.

Ultimul meci din campionat inaintea confruntarii de pe Riverside a fost decis de mijlocasul Banel Nicolita, care, alaturi de Paraschiv, va lipsi joi seara, in Anglia.
STRATEGIE. Desi a apreciat ca punctele castigate in fata constantenilor sunt mai importante decat meciul cu Middlesbrough, capitanul Stelei, Mirel Radoi, este si el montat pentru returul cu echipa din Albion. ""Nu vom juca la 0-0. Daca ne propunem sa facem 0-0, venim acasa batuti!"", a subliniat jucatorul trupei din Ghencea. La randul sau, antrenorul Cosmin Olaroiu a declarat: ""Am introdus mai multi jucatori noi, pentru a avea meciuri in picioare inaintea partidei de la Middlesbrough, unde avem doi suspendati"".
ADVERSAR. Echipa lui Steve McClaren a pierdut duminica seara sansa de a juca finala Cupei Angliei, fiind invinsa cu 1-0 de West Ham United in semifinala disputata la Birmingham. Managerul lui ""Boro"" a utilizat urmatoarea echipa: Schwarzer (a€™42 Jones) - Riggott, Southgate, Queudrue, Parnaby - Boateng, Rochemback (a€™75 Parlour), Taylor (a€™80 Maccarone), Downing - Hasselbaink, Yakubu. Dupa meci, McClaren era un monument al deznadejdii: ""Trebuie sa ne revenim si sa fim constienti ca nu vrem sa ne simtim la fel si joi, cand avem un meci mare si o oportunitate imensa. Jucatorii stiu cum este si cat doare sa pierzi o semifinala. Ei nu vor sa simta acest lucru din nou si nici eu nu vreau"", a spus tehnicianul britanic. Middlesbrough a pus in vanzare biletele pentru returul cu Steaua, pretul acestora variind intre 24 si 32 de lire sterline.

SCHWARZER, OUT!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.