Mitropolitul Olteniei
Varsta: 47 de ani 1997-2000: Coordonator al periodicului de limba engleza, News Bulletin Arhiepiscop al Craiovei si Mitropolit al Olteniei, din 2000 2000: Ordinul pentru Merit ""Mare Cruce"", din partea Presedintie
Mitropolitul Olteniei
Varsta: 47 de ani 1997-2000: Coordonator al periodicului de limba engleza, News Bulletin Arhiepiscop al Craiovei si Mitropolit al Olteniei, din 2000 2000: Ordinul pentru Merit ""Mare Cruce"", din partea Presedintiei Romane IPS Teofan, Mitropolitul Olteniei, nu a mai oficiat in acest an Slujba de Inviere la Catedrala Mitropolitana ""Sf. Dumitru"" din Craiova asa cum obisnuia, ci in tabara sinistratilor din localitatea Rast, acolo unde a fost improvizat un altar intr-un cort militar. In Pastorala la Invierea Domnului, Mitropolitul Olteniei a asociat suferinta oamenilor ramasi fara case din cauza apelor Dunarii cu suferinta lui Hristos, spunand ca moartea si invierea Sa constituie raspunsul in fata tuturor intrebarilor. Sinistratii din Rast, chiar daca nu s-au putut pregati asa cum obisnuiau in fiecare an pentru a intampina sfintele sarbatori de Pasti, au venit la Slujba de Inviere si s-au rugat la Dumnezeu sa le dea putere pentru a putea trece peste necazul lor. Pentru initiativa de a oficia Slujba de Inviere alaturi de oamenii a caror speranta in Dumnezeu este tot ce le-a mai ramas, Jurnalul National il declara pe IPS Teofan ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.