Arsenal poate deveni in aceasta seara prima finalista a Ligii Campionilor.
Invingatori cu 1-0 in tur pe Highbury, ""tunarii"" sunt favoriti astazi in fata spaniolilor de la Villarreal. Arsene Wenger a menajat jumatate din jucatorii de baza in
Arsenal poate deveni in aceasta seara prima finalista a Ligii Campionilor.
Invingatori cu 1-0 in tur pe Highbury, ""tunarii"" sunt favoriti astazi in fata spaniolilor de la Villarreal. Arsene Wenger a menajat jumatate din jucatorii de baza in meciul de campionat cu Tottenham, scor 1-1. Pe El Madrigal, Reyes revine in echipa dupa o etapa de suspendare, insa Senderos este incert. De partea cealalta, ""Submarinul galben"" a pierdut sambata in Primera Division, 0-2 acasa cu Real Sociedad, insa antrenorul Manuel Pellegrini a folosit si el doar echipa a doua. In partida cu Arsenal, tehnicianul lui Villarreal nu-i va avea la dispozitie pe Tacchinardi, suspendat, si nici pe fundasii Gonzalo Rodriguez si Manuel Pena. In poarta va reveni insa titularul Sebastian Viera, care n-a avut drept de joc pe Highbury. Partida, transmisa in direct de Pro TV, de la ora 21:45, va fi arbitrata de rusul Valentin Ivanov.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.