Infrangerea de la Cluj a accentuat situatia de criza de la Dinamo: Florin Marin spera ca echipa sa prinda macar un loc de cupe europene, suporterii si-au admonestat din nou favoritii, iar actionarii se gandesc la aducerea unui alt tehnician. PESIMIS
Infrangerea de la Cluj a accentuat situatia de criza de la Dinamo: Florin Marin spera ca echipa sa prinda macar un loc de cupe europene, suporterii si-au admonestat din nou favoritii, iar actionarii se gandesc la aducerea unui alt tehnician.
PESIMISM. ""Flocea"" a criticat jucatorii si conducerea. ""Dinamo mai are sanse minime sa castige campionatul. Speram sa jucam totusi in cupele europene. Jucatorii au facut un meci slab, e normal sa fie debusolati de atatea schimbari"", a spus Marin, care va lipsi trei zile de la antrenamentele lui Dinamo pentru a pregati meciul nationalei de tineret cu Elvetia. De partea cealalta, Dorinel Munteanu a dedicat victoria suporterilor cu ocazia sarbatorilor de Pasti: ""N-am vrut s-o ajut pe Steaua. Ma multumeam si cu un egal, dar ma bucur enorm pentru victorie"".
SUPORTERI. Dupa ce la meciul cu Gloria, tribunele au fost aproape goale, aproximativ 300 de fani dinamovisti au facut deplasarea la Cluj. Galeria a scandat de mai multe ori impotriva conducerii si a jucatorilor, arborand si un banner pe care scria: ""Nu am venit pentru voi, am venit pentru Dinamo"".
ANDONE. La finalul meciului, Gigi Netoiu a declarat ca Dinamo are nevoie de un antrenor cum a fost Ioan Andone, dorit din nou in ""Groapa"" dupa ce a fost demis la sfarsitul turului. Intr-o conferinta de presa sustinuta in Cipru, tehnicianul a spus insa ca isi va respecta contractul cu Omonia. ""Am un contract pe inca un an si imi voi respecta semnatura. De trei luni stiu de interesul lui Dinamo pentru mine, dar raspunsul meu l-am dat cand am semnat prelungirea contractului cu Omonia"", a spus Ando.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.