Parlamentarii se intorc azi din mini-vacanta de Pasti. Ei vor avea pe ordinea de zi activitati specifice unei zi de luni.
La Camera Deputatilor ziua de lucru va incepe la orele pranzului cu sedinta de Birou Permanent. Apoi, dupa-amiaza va av
Parlamentarii se intorc azi din mini-vacanta de Pasti. Ei vor avea pe ordinea de zi activitati specifice unei zi de luni.
La Camera Deputatilor ziua de lucru va incepe la orele pranzului cu sedinta de Birou Permanent. Apoi, dupa-amiaza va avea loc dezbaterea publica cu tema ""Intreprinderile Mici si Mijlocii in perspectiva aderarii Romaniei la Uniunea Europeana"". Presedintele Camerei, Bogdan Olteanu, anunta saptamana trecuta ca dezbaterea organizata la initiativa grupului parlamentar al PC este o premiera si va cuprinde interventii ale grupurilor parlamentare si ale premierului Calin Popescu Tariceanu. COMPETITIVITATE. ""A face intreprinderile mici si mijlocii competitive inseamna ca Romania sa devina competitiva. IMM-urile reprezinta baza economica sociala a clasei de mijloc, iar sprijinirea acestora reprezinta o cerinta importanta, pe care factorul politic nu poate sa nu o ia in considerare"", a sustinut liderul PC, Dan Voiculescu. Obiectivele propuse pentru dezbatere sunt: analiza impactului cresterii fiscalitatii in cazul microintreprinderilor asupra performantelor acestora si asupra veniturilor incasate la bugetul de stat din acest sector; strategia fiscala vizand IMM-urile si, in particular, a microintreprinderilor pentru perioada 2007-2010; programe guvernamentale privind pregatirea IMM-urilor pentru aderare si cresterea competitivitatii acestora.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.