Desi George Copos a spus ca antrenorul mai are contract cu gruparea ""visinie"" pana in 2007, antrenorul a declarat ca va ramane la echipa doar daca lucrurile se vor imbunatati. Entuziasmat de victoria cu 4-0 contra Otelului, contand pentru restan

Desi George Copos a spus ca antrenorul mai are contract cu gruparea ""visinie"" pana in 2007, antrenorul a declarat ca va ramane la echipa doar daca lucrurile se vor imbunatati.

Entuziasmat de victoria cu 4-0 contra Otelului, contand pentru restanta din etapa 20, patronul George Copos a afirmat ca nu se pune problema unei despartiri de Lucescu jr.
RETICENTA. Oficialul a spus ca tehnicianul mai are inca un an de contract si ca deja s-a luat in calcul o posibila prelungire a intelegerii pana in 2010. ""Nu e momentul sa vorbim despre prelungire, pentru ca domnul Copos, asa cum azi spune ca trebuie sa raman la Rapid, la fel peste doua saptamani s-ar putea sa judece altfel. Si spun asta fara sa fiu tendentios. Eu acum sunt al Rapidului si imi doresc sa raman aici, alaturi de acest grup de jucatori. Daca lucrurile merg bine, voi ramane"", a comentat Razvan Lucescu. Una din principalele probleme la care a facut trimitere antrenorul este faptul ca acesta nu a primit nici macar un cent din cei 140.000 de dolari pe care trebuia sa-i incaseze din contract, incepand din 2004.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.