Semafoarele care au paralizat traficul pe DN 1 si au intins nervii soferilor la maximum timp de mai bine de doua saptamani au fost demontate ieri din ordinul ministrului Transporturilor, Gheorghe Dobre. Prezent la fata locului, ministrul a anunta

Semafoarele care au paralizat traficul pe DN 1 si au intins nervii soferilor la maximum timp de mai bine de doua saptamani au fost demontate ieri din ordinul ministrului Transporturilor, Gheorghe Dobre.

Prezent la fata locului, ministrul a anuntat ca cei care au dat aprobare pentru instalarea semafoarelor vor fi sanctionati, mergandu-se pana la desfacerea contractului de munca. Unul s-a pensionat, seful Directiei Politiei Rutiere. Ramane de vazut ce se va intampla cu ceilalti responsabili.
DEMERSURILE NOASTRE. Situatia circulatiei dificile de pe DN1 a retinut atentia Jurnalului National de mai bine de o saptamana.

Ziarul nostru a publicat un articol pe aceasta tema chiar la deschiderea centrului comercial, atunci cand au fost puse in functiune semafoarele, iar traficul pe DN 1 a fost bulversat. Totul a culminat in sedinta de redactie de miercuri, cand s-a propus abordarea acestui subiect pentru ziarul de a doua zi. Filmul evenimentelor a fost foarte simplu: in jurul orei 14:00 am trimis o solicitare oficiala catre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), prin care am cerut sa ne prezinte documentele in baza carora s-a dat acordul pentru semaforizarea intersectiei respective, cine a semnat aprobarea si daca s-a facut un studiu care sa ateste necesitatea semnalizarii caii de acces dinspre centrul comercial.

AMINTIRI. Asa arata intersectia cu pricina, ieri dimineata


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.