Anul acesta, luna mai ofera bucurestenilor un motiv in plus sa evadeze din cotidian si sa redescopere ""la joie de vivre"" a unei capitale europene. Motivul se numeste EUROPAfest, evenimentul muzical al primaverii venit in intampinarea celor ce gusta
Anul acesta, luna mai ofera bucurestenilor un motiv in plus sa evadeze din cotidian si sa redescopere ""la joie de vivre"" a unei capitale europene. Motivul se numeste EUROPAfest, evenimentul muzical al primaverii venit in intampinarea celor ce gusta diversitatea muzicala si provocarea la buna-dispozitie.
Intre 7 si 13 mai, publicul se va putea bucura de muzica live buna, de fineturi gastronomice si de nenumarate evenimente care sarbatoresc bon-tonul si placerea de a aduce oamenii impreuna. Intr-o saptamana in care muzica jazz, blues, pop si clasica vor fi degustate pe indelete, oricine va trece pragul festivalului va fi atras de multitudinea de optiuni de a-si petrece timpul. EUROPAfest se deschide la 7 mai cu un concert destinat sarbatoririi Zilei Europei, care cuprinde momente muzicale diferite. Intregul festival este dedicat celebrarii spiritului european, o incercare de a dovedi pe buna dreptate apartenenta la cultura si traditia batranului continent. Trupe din diferite colturi ale Europei, bucatarie continentala, toate aduse sub privirile noastre pentru a respira, chiar si pentru scurta vreme, aerul cosmopolit al marilor capitale europene. CAFFE FESTIVAL. Brandul ocupa un loc aparte in cadrul festivalului si constituie un mix de evenimente gandit sa apropie muzicienii de public intr-un spatiu inedit al interactiunii si al improvizatiei. Intre 9 si 11 mai, in locatia Hotelului Ibis, partenerul oficial al EUROPAfest, bucurestenii sunt invitati sa se desfete cu aromele bucatariei europene in acordurile muzicii live de jazz, blues si pop. Sub umbrela Caffe Festival - Ibis, EUROPAfest ofera in colaborare cu Primaria Sectorului 1 concerte outdoor sustinute de trupe din festival: Girl Talk (Italia), Andres Böhmer Quartett (Germania), Chabliz (Olanda).


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.