Rapid se mentine in lupta pentru titlu dupa victoria de aseara, 4-0 acasa cu Otelul, intr-o partida restanta din etapa a 20-a a Diviziei A. Daniel Niculae (a€™11), Grigore (a€™21), Burdujan (a€™23) si Viorel Moldovan
Rapid se mentine in lupta pentru titlu dupa victoria de aseara, 4-0 acasa cu Otelul, intr-o partida restanta din etapa a 20-a a Diviziei A.

Daniel Niculae (a€™11), Grigore (a€™21), Burdujan (a€™23) si Viorel Moldovan (a€™77) au semnat cele patru goluri ale echipei lui Razvan Lucescu. Asfel, giulestenii s-au razbunat cu varf si indesat dupa ce in tur giulestenii condusesera cu 3-0, insa galatenii reusisera sa egaleze. In urma partidei de ieri, ""alb-visiniii"" totalizeaza 43 de puncte si urca pe locul trei in clasament. Rapidul este acum la egalitate cu Steaua, dar ""ros-albastrii"" au doua meciuri mai putin disputate. Totodata, elevii lui Razvan Lucescu s-au apropiat la doar trei puncte de liderul Dinamo.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.