Directia 5 si-a invitat fanii la o sesiune de autografe, prilejuita de lansarea noului album, intitulat ""Ambiental"".
Marti, 18 aprilie, la Media Galaxy Mall Vitan, interpretii au semnat, pe banda, zeci de afise si CD-uri. Dupa lansarea DVD
Directia 5 si-a invitat fanii la o sesiune de autografe, prilejuita de lansarea noului album, intitulat ""Ambiental"".
Marti, 18 aprilie, la Media Galaxy Mall Vitan, interpretii au semnat, pe banda, zeci de afise si CD-uri. Dupa lansarea DVD-ului ""Cu nimeni nu te-as inlocui"", Directia 5 dedica acest material discografic fanilor, cu ocazia Sarbatorilor de Paste. ARMONIE. Melodiile de pe albumul ""Ambiental"" combina elemente din natura. CD-ul contine 14 piese, dintre care amintim: ""Atmosfera romantica"", ""Adiere"", ""Calatorie"", ""O zi de primavara"" sau ""Sentimente"". Nu stim cu ce ""Sentimente"" au primit admiratoarele noul material, dar stim ca la coada pentru semnaturi au fost luate prin surprindere. Unul dintre membrii trupei i-a spus unei tinere: ""Nu va dau autograf pana cand nu-mi aratati buricul!"". Si asta fiindca fata purta blugi cu talie joasa si un tricou cu vedere la burtica. Propunerea n-a venit din partea lui Marian Ionescu sau Cristi Enache, asa cum v-ati fi asteptat, ci din partea glumetului Nicu Damalan.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.