Arsenie Todiras (ex-O-zone) sau Arsenium, reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision, a ales sa cante piesa din concurs, ""Loca"", impreuna cu Natalia Gordienco, fosta componenta a trupei Millenium. Dar, pe scena, alaturi de cei doi artisti,
Arsenie Todiras (ex-O-zone) sau Arsenium, reprezentantul Republicii Moldova la Eurovision, a ales sa cante piesa din concurs, ""Loca"", impreuna cu Natalia Gordienco, fosta componenta a trupei Millenium.

Dar, pe scena, alaturi de cei doi artisti, va urca si Connect-R, rapperul din Racla. Melodia cu pricina beneficiaza si de un videoclip interesant, ce a fost filmat in Studiourile Atlantis, dar si pe pista de carturi din Pipera.
AMINTIRI. Desi s-a nascut intr-o tara considerata foarte saraca, Arsenium zice ca si-a trait din plin copilaria: ""Minunatii mei parinti mi-au permis sa am vise indraznete. Vise mai mari decat tara in care m-am nascut"". Cat o priveste pe Natalia, aceasta provine dintr-o familie de arhitecti, iar in timpul liceului a cantat in corul scolii, dupa care a activat, timp de 10 ani, intr-un ansamblu de dans.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.