Arsenal - Villarreal este meciul premierelor, dar totodata ultima confruntare europeana care va avea loc pe Stadionul ""Highbury"".
De la venirea lui Arsene Wenger, in 1996, ""tunarii"" s-au descurcat de minune in Premier League, insa n-au
Arsenal - Villarreal este meciul premierelor, dar totodata ultima confruntare europeana care va avea loc pe Stadionul ""Highbury"".
De la venirea lui Arsene Wenger, in 1996, ""tunarii"" s-au descurcat de minune in Premier League, insa n-au reusit niciodata pana acum sa se califice in semifinale. La randul lor, juca-torii ""submarinului"" au ajuns pana in penultimul act la prima lor participare in Liga Campionilor. In acest sezon, Arsenal a avut un parcurs impresionant, fiind invincibila opt meciuri consecutive. Mai mult, timp de 739 de minute, ""tunarii"" n-au primit gol. Nici macar Real Madrid sau Juventus n-a reusit sa perforeze poarta englezilor. De partea cealalta, Villarreal a suferit in actuala editie un singur esec, 1-2 cu Inter in sferturi. Spaniolii nu vor putea conta pe cei doi fundasi centrali, Rodriguez si Pena, ambii accidentati, dar nici pe portarul Sebastian Viera, suspendat. La Arsenal, lipseste doar Jose Antonio Reyes, si el fara drept de joc.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.