Au plecat la munca in Israel cu acte in regula, dar zilele lor s-au sfarsit acolo. Doua romance se numara printre victimele atentatului care a zguduit luni Tel Aviv-ul. Trupurile lor neinsufletite vor fi repatriate la incheierea Pesach-ului, maine

Au plecat la munca in Israel cu acte in regula, dar zilele lor s-au sfarsit acolo. Doua romance se numara printre victimele atentatului care a zguduit luni Tel Aviv-ul.
Trupurile lor neinsufletite vor fi repatriate la incheierea Pesach-ului, maine dimineata.

De fiecare data cand terorismul vizeaza zona vechii autogari din Tel Aviv, apar semne de intrebare: au lovit, oare, si intr-unul ""de-al nostru""? Vechea Tahana Merkazit este zona ""preferata"" de teroristi, pentru ca este foarte aglomerata si frecventata de muncitori straini, care, prin aceste actiuni de teroare, ar trebui ""invatati minte"" sa nu mai vina in Israel. Luni a fost una dintre aceste zile. Noua oameni au decedat, alti 60 au fost raniti, cel putin 15 dintre acestia aflandu-se in stare grava. Suflul exploziei produse la fast-food-ul ""Primarul"" (""Rosh Haa€™ir"") a semanat moarte pe strada Neve Shaanan.
IDENTIFICARE. La Institutul Medico-Legal Abu Kabir din Tel Aviv s-au grabit sa ajunga, pentru identificari, reprezentanti ai mai multor ambasade. Printre ei, si ai Romaniei. Se temeau de ce-i mai rau si au aflat abia la peste 10 ore de la producerea atentatului ca Piroska Boda (50 de ani) si Rozalia Besenyei (48 de ani) se afla printre decedati. O alta romanca a fost internata in stare de soc la spitalul Beilinson din Tel Aviv, dar, din fericire, a fost externata, fiind in afara pericolului.
Cele doua decedate se aflau legal in Israel, lucrand ca ingrijitoare la familii din Natanya, aflandu-se la Tel Aviv in zilele lor libere, in Israel fiind sarbatoarea de Pesach (Pastele evreiesc).

REPATRIEREA CADAVRELOR


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.