Daca doriti sa va amagiti foamea si va intereseaza ceva neobisnuit, puteti cumpara un sandvis de 500 de euro si veti primi gustarea direct din mainile bucatarului care a preparat-o.

Un maestru bucatar englez a creat cel mai scump sandvis cu branza din lume, anunta Agentia de presa France Press, citata de Mediafax. ""Valorosul"" preparat costa 500 de euro (1.500 RON) si a fost realizat pentru un eveniment destinat colectarii de fonduri pentru lupta impotriva cancerului. Cel care a pregatit sandvisul este bucatarul Tom Bridge din Lancashire (nordul Marii Britanii). Pretul gustarii este atat de mare din cauza ingredientelor folosite. Britanicul Tom Bridge a combinat branza cu feliute de trufe albe italiene din regiunea Umbria, care costa 2.000 de euro kilogramul, si cu ciuperci chinezesti Matsutake, care sunt mult mai ieftine si costa 360 de euro kilogramul. Un exemplar din acest sandvis de lux va fi vandut online prin site-ul de licitatie eBay. Cel care va achizitiona ""opera"" va avea onoarea sa primeasca acest sandvis direct din partea maestrului bucatar, care va veni acasa la cumparator.
PERSONAL. Lui Tom Bridge ii plac foarte mult sandvisurile cu branza, fapt care l-a inspirat sa creeze acest exemplar. ""Am mancat toata viata mea sandvisuri cu branza, iar astazi am privilegiul de a avea acces la ingrediente rare provenite din toata lumea"". Reteta a fost creata pentru prima zi nationala a sandvisurilor cu branza, care va avea loc la 27 aprilie in Marea Britanie, anunta Mediafax.