Milan - Barcelona, confruntarea demna de finala Ligii Campionilor, dar trimisa de sorti in semifinale, isi consuma in aceasta seara primul act.
Nici unul din cei doi antrenori nu are la dispozitie cel mai bun unsprezece, insa vedetele celor
Milan - Barcelona, confruntarea demna de finala Ligii Campionilor, dar trimisa de sorti in semifinale, isi consuma in aceasta seara primul act.
Nici unul din cei doi antrenori nu are la dispozitie cel mai bun unsprezece, insa vedetele celor doua echipe, Sevcenko si Kaka pe de-o parte, respectiv Ronaldinho si Etoa€™o pe de alta, vor fi pe teren. MOTIVATI. Frank Rijkaard nu se poate baza pe mai multi jucatori-cheie: Deco este suspendat, iar Messi si Larsson sunt accidentati. In tabara cealalta, Ancelotti nu il are pe Inzaghi, fiind gripat. Tehnicianul a gasit o modalitate inedita de a-si motiva elevii: le-a ""tapetat"" vestiarul cu fotografii ale lui Ronaldinho. Idee care nu prea l-a impresionat pe Frank Rijkaard. ""Eu as pune in vestiar o poza cu echipa noastra. Trebuie sa avem incredere in noi, nu sa ne gandim la adversar"", a spus antrenorul olandez al catalanilor, fosta glorie a lui Milan in perioada in care era jucator. SEMIFINALE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.