Iubiti si stimabili concetateni! Astazi, venerabilul nenea Birlic se va lansa intr-o noua formula. Care va sa zica, pe DVD. Plastografia va fi celebrata la Cinematograful Union, incepand cu ora 19:00. Celebra scriere a luiI.L. Caragiale, ""Da
Iubiti si stimabili concetateni! Astazi, venerabilul nenea Birlic se va lansa intr-o noua formula. Care va sa zica, pe DVD. Plastografia
va fi celebrata la Cinematograful Union, incepand cu ora 19:00.

Celebra scriere a luiI.L. Caragiale, ""Da€™ale Carnavalului"", i-a avut in varianta cinematografica pe ilustrii Grigore Vasiliu-Birlic, Alexandru Giugaru, Ion Lucian, Aurel Cioranu, Ion Anghel, Vasilica Tastaman, Jeana Gorea etc. Acum, la aproape 50 de ani de la turnarea filmului, TVR MEDIA il ofera publicului in format DVD. Pentru prima data, filmul, realizat in 1958, este prezentat in cele mai bune conditii de sunet si imagine, cu subtitrare in limbile engleza si franceza.
DVD-ul face parte dintr-o serie de filme de colectie ce va include opere de referinta ale cinematografiei romanesti si creatii remarcabile ale marilor nostri actori, printre care se numara si filmele ""Telegrame"" si ""Mofturi"", cu Grigore Vasiliu-Birlic si Alexandru Giugaru. Stimabili si onorabili concetateni, ne intalnim la Cinematograful Union pentru a-l vedea pe Birlic, care cu siguranta ne va aduce aminte de lumea unica a scrierilor lui I.L. Caragiale. N-aveti nevoie de ""belete"". Intrarea este libera. Poftiti, ca aveti ce sa poftiti!


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.