Cel putin noua persoane au murit si alte 52 au fost ranite, unele aflandu-se in stare grava, in urma unui atentat sinucigas palestinian produs luni la Tel Aviv. Atacul a avut loc intr-un fast-food Rosh-Hair, vizat de kamikaze si la inceputul anului,
Cel putin noua persoane au murit si alte 52 au fost ranite, unele aflandu-se in stare grava, in urma unui atentat sinucigas palestinian produs luni la Tel Aviv. Atacul a avut loc intr-un fast-food Rosh-Hair, vizat de kamikaze si la inceputul anului, au declarat surse medicale citate de pagina electronica a cotidianului Haaretz. Este vorba despre localul Rash Hair, printre ai carui clienti se numara si multi muncitori straini.
REVENDICARE. Serviciul israelian de ambulanta a anuntat ca cel putin 15 dintre raniti au suferit rani grave sau moderate. Martori oculari au relatat ca autorul atentatului a fost ucis in urma exploziei. Gruparea Jihadul Islamic a revendicat responsabilitatea pentru comiterea atentatului, dupa ce fortele de securitate israeliene avertizasera asupra unor tentative ale gruparilor islamice palestiniene de a ataca zona. Atacul a avut loc chiar in ziua in care s-a reunit noul Parlament israelian, a carui componenta a fost decisa in alegerile din martie.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.