Antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, sustine ca echipa sa nu este interesata de castigarea campionatului, chiar daca se afla la 6 puncte de liderul Dinamo. Dupa ce Rapidul a facut cel mai bun joc in deplasare din acest retur, invingand la Iasi,

Antrenorul Rapidului, Razvan Lucescu, sustine ca echipa sa nu este interesata de castigarea campionatului, chiar daca se afla la 6 puncte de liderul Dinamo.

Dupa ce Rapidul a facut cel mai bun joc in deplasare din acest retur, invingand la Iasi, scor 4-1, antrenorul Razvan Lucescu a socat la conferinta de presa. ""A fost un meci placut, cu multe situatii de poarta. Am obtinut trei puncte importante, am condus de la inceput ostilitatile, dar am gresit permitand Iasiului sa revina la 2-1. Repriza a doua a fost echilibrata, insa intrarea lui Negru a adus golul trei. Noi mai avem sapte jocuri si trebuie sa obtinem maximum de puncte. In momentul de fata nu ne intereseaza titlul"", a spus Lucescu Jr.
OPINIE. Intrebat daca nu considera totusi prea mare diferenta de scor inregistrata in jocul de la Iasi, Lucescu a raspuns: ""Iasiul a pus probleme echipelor mari si s-a remarcat in acest campionat practicand un fotbal modern, dar sa nu uitam ca astazi noi am avut 2-0 si 3-1"". Presedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, nu a dorit sa comenteze zvonurile potrivit carora antrenorul Razvan Lucescu ar putea ajunge din vara la Dinamo. ""Deocamdata este sub contract cu Rapid"", s-a rezumat sa spuna ""Vama"". In schimb, atacantul Daniel Niculae a fost mult mai categoric. ""Razvan Lucescu nu poate antrena decat o singura echipa din Romania, Rapid Bucuresti. Daca va pleca din Giulesti o va face doar la o echipa din strainatate"".

POPA VISA LA O VICTORIE


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.