Esecul suferit pe teren propriu in fata clujenilor s-a lasat cu demiterea antrenorului principal, Viorel Hizo. Conducerea gorjenilor l-a contactat pe Basarab Panduru. Desi presedintele Pandurilor, Marin Condescu, declarase la cateva minute dupa m

Esecul suferit pe teren propriu in fata clujenilor s-a lasat cu demiterea antrenorului principal, Viorel Hizo. Conducerea gorjenilor l-a contactat pe Basarab Panduru.

Desi presedintele Pandurilor, Marin Condescu, declarase la cateva minute dupa meci ca ""Hizo ar trebui sa demisioneze daca are onoare"", tehnicianul a refuzat sa faca acest gest.
EVENIMENTE. ""Stiam inca de la pauza ca voi fi demis, pentru ca m-a anuntat domnul Condescu. Mi-a zis c,a daca nu batem azi, trebuie sa plec"", a declarat Hizo ieri, cand se afla deja acasa, la Sibiu. ""Nu mi-am dat demisia, domnul Condescu m-a demis. Echipa are sanse sa se salveze de la retrogradare si trebuie sa lupte in continuare"", a mai spus antrenorul. Imediat dupa meci, Marin Condescu i-a propus secundului Florin Motroc sa preia postul ramas vacant, insa acesta nu a dorit sa accepte. ""Vreau sa fiu fair-play fata de domnul Hizo, omul care m-a adus la echipa"", a explicat fostul fotbalist.
ALEGERE. La cateva ore dupa durerosul esec, conducatorii echipei gorjene au intrat intr-o sedinta la sediul clubului. Cele trei variante pentru inlocuirea lui Hizo erau, in ordine, Nicolae Ungureanu, Ionut Chirila si Basarab Panduru. Aflat sub contract cu FC Caracal, Ungureanu n-a fost lasat sa plece de la echipa, iar Chirila n-a dorit sa preia Pandurii intr-un moment atat de delicat. Doar Basarab Panduru a acceptat oferta: ""Am curaj sa ma inham la munca pentru etapele care au mai ramas"", a spus Panduru. El ar putea fi anuntat oficial in cursul zilei de azi.

OBIECTIVUL LUI ""MUNTI""


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.