Ieri, la orele pranzului, tenismana Liana Balaci, fata cea mica a fostei mari glorii a Universitatii Craiova, Ilie Balaci, s-a cununat civil cu Adrian Ungur, de asemenea tenisman. Ceremonia a avut loc la Primaria Craiova, fiind oficiata de primar
Ieri, la orele pranzului, tenismana Liana Balaci, fata cea mica a fostei mari glorii a Universitatii Craiova, Ilie Balaci, s-a cununat civil cu Adrian Ungur, de asemenea tenisman.

Ceremonia a avut loc la Primaria Craiova, fiind oficiata de primarul municipiului, Aurel Solomon. Evenimentul la care au participat aproximativ 70 de persoane a surprins in primul rand prin vestimentatia adoptata de cei prezenti, inclusiv de miri, care au fost imbracati intr-o tinuta lejera. Liana Balaci a fost imbracata cu o fusta mini de blugi, in timp ce Adrian Ungur a preferat o pereche de blugi si un tricou. La cununie au mai luat parte sora Lianei, Lorena Trica, si sotul sau, Eugen, Catrinel Sandu si mai multi jucatori de tenis.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.