Trustul de Presa Intact a achizitionat agentia de stiri Amos News. Resurse umane, specializari, tehnica si comunicare sunt cele patru directii pe care trustul va miza postachizitie pentru pozitionarea corecta a acestui nou jucator pe piata media: un
Trustul de Presa Intact a achizitionat agentia de stiri Amos News. Resurse umane, specializari, tehnica si comunicare sunt cele patru directii pe care trustul va miza postachizitie pentru pozitionarea corecta a acestui nou jucator pe piata media: un coechipier pentru avizii de informatie proaspata, un competitor serios pentru celelalte agentii romanesti de profil.

Presedintele trustului, Camelia Voiculescu, considera ca ""aparitia unei astfel de structuri in portofoliul grupului era fireasca si necesara. Peste 1.200 de persoane cu talent, condei si expertiza lucreaza deja la alte proiecte media ale trustului. Nu va fi greu ca cei mai buni dintre ei sa fie selectati pentru a construi o agentie de presa dinamica si performanta"".
Trustul Intact cuprinde Antena 1, Antena 3, Euforia Lifestyle TV, Radio Romantic, Jurnalul National, Gazeta Sporturilor, Saptamana Financiara, Tango, Good Food, Top Gear, 4WD, Tipografia Intact, Intact Production si Fundatia Mereu Aproape.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.