Dupa ce a obtinut prima victorie in deplasare cu FC Vaslui, scor 1-0, antrenorul Mircea Rednic a amenintat ca de la vara va parasi echipa. ""Vad ca a inceput o campanie impotriva mea. Vad ca eu nu pot sa antrenez la Dinamo, dar altii pot. Poate ii de
Dupa ce a obtinut prima victorie in deplasare cu FC Vaslui, scor 1-0, antrenorul Mircea Rednic a amenintat ca de la vara va parasi echipa. ""Vad ca a inceput o campanie impotriva mea. Vad ca eu nu pot sa antrenez la Dinamo, dar altii pot. Poate ii deranjez pe unii. O sa plec in strainatate"", a declarat tehnicianul moldovenilor.
FERICIT. Referitor la rezultatul partidei, decis de golul lui Valentin Badea (foto), Rednic crede ca echipa sa putea castiga la o diferenta si mai mare. ""Sunt multumit de rezultat, dar mai ales de jocul bun din prima repriza, cand normal trebuia sa fie cel putin 2-0. Sper sa reusim sa ne salvam de la retrogradare"", a comentat Rednic.
DERANJ. Infrangerea in fata moldovenilor l-a suparat foarte tare pe presedintele ""bancarilor"", Constantin Iacov. ""Dupa cum am jucat, ar fi trebuit sa zic ca a fost blat. Daca noi tindem la un loc pe podium, n-are rost sa ne consideram echipa profesionista si inseamna ca suntem o echipa de aristocrati care joaca doar cand are chef"". De altfel, si putinii suporteri prezenti la meci au catalogat aceasta partida, drept ""una strategica"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.