Intr-o prezentare facuta capitalei Romaniei, cotidianul englez Evening Gazette pomeneste de ospitalitatea traditionala a romanilor si de palinca, dar ii pune in garda pe suporterii britanici si asupra sutilor care misuna la tot pasul.

Ospitalitate, prietenie, palinca si hoti. Acestea sunt coordonatele principale ale unei prezentari facute vineri Bucurestiului de cotidanul englez Evening Gazette, care ii avertizeaza pe fanii lui Middlesbrough asupra posibilelor pericole care i-ar putea intampina saptamana viitoare in Romania.
ALARMA. Prin intermediul ziarului mai sus citat, un britanic implicat in mai multe actiuni caritabile in Romania ii avertizeaza pe suporterii englezi care vor veni la Bucuresti sa se fereasca de hotii din buzunare. El insusi sustinator al lui ""Boro"", Rod Jones (58 de ani) este casatorit cu o romanca si a aflat ca mai multe grupuri de rromi se pregatesc sa vina special in Bucuresti. ""Nu cred ca vor exista batai, insa vor fi multi hoti de buzunare"", a declarat Rod Jones, care a vizitat de multe ori Romania.
SFATURI. Jones a marturisit ca a fost intotdeauna bine primit de romani, dar ii sfatuieste pe fanii englezi sa fie atenti. ""Ar trebui sa-si schimbe banii la banci si nu in alte locuri, deoarece ar putea fi inselati. Trebuie sa fie atenti atunci cand sunt abordati de diverse persoane. Daca sunt hoti de buzunare, ar putea fi insotiti de alte persoane, care stau de garda"", a mai spus Rod Jones. Acesta si-a avertizat conationalii si asupra efectelor pe care le poate avea palinca: ""Romanii au o bautura extrem de puternica - este aproape numai alcool, care ti se ofera in semn de prietenie"".

ETILOTEST. Politia engleza i-a sfatuit pe suporteri sa nu exagereze cu bautura, deoarece acestia ar putea fi impiedicati sa mai intre pe stadion. ""Autoritatile romane au anuntat politia engleza ca persoanele suspectate ca
s-ar afla in stare de ebrietate ar putea fi testate cu fiola. Fanii care vor pica testul vor fi retinuti pana la finalul jocului"", a scris Evening Gazette.

COADA. Si meciul de joi se va juca, avand casa inchisa