In vreme ce echipa sa de suflet se zbate intr-o mediocritate acuta, un suporter al ""cainilor"" a reusit performanta de a-si purta dragostea pentru Dinamo si nedespartitul fular alb-rosu pe cele mai inalte si mai renumite culmi montane ale continentu

In vreme ce echipa sa de suflet se zbate intr-o mediocritate acuta, un suporter al ""cainilor"" a reusit performanta de a-si purta dragostea pentru Dinamo si nedespartitul fular alb-rosu pe cele mai inalte si mai renumite culmi montane ale continentului.

Ludovic Vieru este iesean si are doua mari pasiuni: Dinamo si alpinismul. Incepand cu 1999, cel alintat ""Ludo"" strabate varfurile cele mai greu accesibile din Europa, satisfacandu-si marele hobby. Gratie pasiunii sale, fularul ""cainilor"" sau drapelul national troneaza pe cele mai renumite piscuri ale ""Batranului Continent"".
ELBRUS. Expeditia la care suporterul dinamovist tine cel mai mult este cea de pe varful cel mai inalt al Europei geopolitice, Elbrus Vest (5.642 metri) din Caucaz. ""A fost cea mai grea experienta. Mai ales din cauza situatiei tensionate din zona Caucazului, unde la o luna de la trecerea mea prin orasul Nalchik au avut loc atacuri sangeroase ale separatistilor ceceni impotriva obiectivelor militare rusesti. Am avut parte si de «surprizele» pe care ti le rezerva fostul bloc sovietic, fiind deposedat de bani de catre politistii ucraineni si, mai ales de cei din autoproclamata republica transnistreana. Apoi a fost vorba de obstacolele pe care ti le pune in cale natura in muntii inalti: zapada,viscol, temperaturi de - 30 grade Celsius. Am suferit si din cauza resurselor financiare limitate si, ca de fiecare data, proprii. Dar la 31.08.2005, la ora locala 10:50, din prima incercare, am reusit sa duc fularul cu «cainii» acolo unde zeii au decis sa-l inlantuiasca pe Prometeu"", a povestit Ludovic.

DOVADA. Performantele lui Ludovic Vieru (foto) sunt atestate de certificatul (foto jos) primit pentru escaladarea piscului caucazian


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.