De curand, mai precis la echinoctiul de primavara, a devenit tata. Iubita lui, actrita Dorina Chiriac, a nascut o fetita, pe nume Sonia. Pentru ca uraste sa vorbeasca neintrebat, pentru ca ii place ""sa apara"" intrebare-raspuns, pentru ca noncon
De curand, mai precis la echinoctiul de primavara, a devenit tata. Iubita lui, actrita Dorina Chiriac, a nascut o fetita, pe nume Sonia.

Pentru ca uraste sa vorbeasca neintrebat, pentru ca ii place ""sa apara"" intrebare-raspuns, pentru ca nonconformismul i se potriveste de minune, iesim din tiparele rubricii noastre. Ii facem, astfel, un cadou de ziua onomastica, publicand discutia cu el sub forma de interviu. Este un artist special. Este, mai intai de toate, un OM special. Cu care poti sta de vorba pana tarziu in noapte si nu ti-ar ajunge... Spune ca, mai ales in viata personala, este dificil. Ca exista momente in care este chiar insuportabil. Dar asta a fost. Acum IUBIREA joaca rolul principal in viata lui.
Jurnalul National: Te consideri un tip misto?


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.