In sfarsit, s-a gasit o echipa care sa piarda in fata lui Dinamo. ""Cainii"" au reusit un rezultat incredibil, invingand cu 3-1 formatia antrenata de fostul dinamovist Ioan Ovidiu Sabau. Dupa ce echipa lui Gheorghe Hagi, Poli Timisoara, a obtinut

In sfarsit, s-a gasit o echipa care sa piarda in fata lui Dinamo. ""Cainii"" au reusit un rezultat incredibil, invingand cu 3-1 formatia antrenata de fostul dinamovist Ioan Ovidiu Sabau.

Dupa ce echipa lui Gheorghe Hagi, Poli Timisoara, a obtinut o victorie dupa mult timp, o noua minune s-a produs in aceasta etapa. Dinamo, echipa pe care romanii si-o doresc sa nu iasa campioana, pentru a nu face de rusine Romania in cupele europene, a reusit sa obtina prima victorie pe teren propriu din acest retur.
CONTRA. La partida de aseara, stadionul a fost aproape gol, suporterii ""cainilor"" preferand sa urmareasca meciul de la televizor. Si nu au facut deloc rau, pentru ca Dinamo a prezentat acelasi joc fara orizont ca si pana acum. In prima repriza, gazdele s-au intrecut in gafe, campion la acest capitol fiind Ianis Zicu. De altfel, jucatorul platit de Inter Milano cu 600.000 de euro anual a ratat din toate situatiile posibile, atragand mania putinilor spectatori ajunsi parca din greseala pe stadion.
MASCARADA. Rolul de clovn, ca tot e circul la 500 de metri de stadionul din Stefan cel Mare, i-a fost incredintat lui Claudiu Niculescu. Dupa ce a punctat de doua ori, atacantul ""cainilor"" a primit cartonasul rosu in urma unui duel aerian cu un aparator advers. Arbitrul Sorin Corpodean a considerat ca Niculescu a lovit cu cotul si l-a trimis mai devreme la vestiare pe dinamovist. Stefan Grigorie a punctat si el pe tabela de marcaj, lucru care nu i-a imblanzit deloc pe ultrasii dinamovisti. In minutele de prelungire, Dinamo si-a revenit si a incasat un gol de la bistriteanul Tarnavean.

ETAPA 23


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.