Gigi Becali este de parere ca Rapid a devenit principala contracandidata a Stelei la titlu. Finantatorul echipei este foarte optimist, spunand ca echipa lui Olaroiu nu va mai pierde nici un meci in retur. Victoria cu 3-0 in fata lui Dinamo si pa

Gigi Becali este de parere ca Rapid a devenit principala contracandidata a Stelei la titlu. Finantatorul echipei este foarte optimist, spunand ca echipa lui Olaroiu nu va mai pierde nici un meci in retur.

Victoria cu 3-0 in fata lui Dinamo si parcursul foarte bun din Cupa UEFA l-au facut pe Gigi Becali sa spuna ca Rapid reprezinta in acest moment a doua forta din Divizia A. ""La ora asta mai mult mi-e frica de ei decat de Dinamo. Rapid trebuie sa vina pe doi, acolo este locul lor, inaintea lui Dinamo"", a spus finantatorul. Becali este insa de parere ca echipa lui Olaroiu nu mai poate fi oprita in cursa spre titlu in acest sezon: ""Nu vom mai pierde vreun meci in campionatul acesta. Avem sase puncte avans fata Rapid, care, chiar daca ne invinge in meci direct, nu ne poate ajunge. Suntem campioni in proportie de 90 la suta"", a declarat ieri Becali.
SPIONI. Liberi pentru doua zile dupa partida cu Poli Iasi, stelistii isi vor relua astazi antrenamentele la arena din Ghencea. Sedinta de pregatire nu va fi condusa insa de Cosmin Olaroiu, tehnicianul aflandu-se in Anglia pentru a vedea la lucru adversara din semifinalele Cupei UEFA. Olaroiu, insotit de managerul general Mihai Stoica, o va urmari pe Middlesbrough in meciul din deplasare cu Portsmouth, din etapa a 34-a din Premier League. Steaua a fost urmarita miercuri, la meciul cu Iasi, de ""secundul"" lui Boro, care a plecat de la stadion in minutul 70.

INCEPE VANZAREA BILETELOR


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.