Victoria categorica obtinuta in meciul cu Dinamo a reaprins speranta la titlu a giulestenilor. ALTERNATIVA. Cel mai bun fotbalist din meciul contra ""cainilor"", veteranul Viorel Moldovan, a apreciat ca echipa sa nu va merge in excursie la Iasi.
Victoria categorica obtinuta in meciul cu Dinamo a reaprins speranta la titlu a giulestenilor.

ALTERNATIVA. Cel mai bun fotbalist din meciul contra ""cainilor"", veteranul Viorel Moldovan, a apreciat ca echipa sa nu va merge in excursie la Iasi. ""Intalnim un adverar ambitios. Echipele din provincie se mobilizeaza de fiecare data impotriva Rapidului si a celorlalte echipe din Capitala. Trebuie sa castigam ca sa ne mentinem cu sanse la titlu. In ceea ce ma priveste, am demonstrat ca un atacant este judecat pentru golurile sale si nu dupa varsta. Mi-aduc aminte ca am avut perioade cand nu puteam sa marchez si sufeream din aceasta cauza. Campionatul se joaca pana in ultima etapa. Asa cum Gigi Becali crede ca Steaua este campioana in proportie de 90%, asa zic si eu ca Sportul este campioana, pentru ca joaca cel mai bun fotbal"", a spus Moldo-gol. Giulestenii nu vor putea conta la Iasi pe Lucian Burdujan, suspendat. Acesta a fost certat de presedintele Dinu ""Vama"" dupa ce si-a investit economiile intr-un BMW seria 5. In schimb, va reveni Nae Constantin, suspendat cu Dinamo.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.