Patronul lui Inter Milano, Massimo Moratti (foto), s-a saturat sa investeasca fara sa obtina nimic in schimb, asa ca s-a hotarat sa vanda clubul. Italianul este suparat pentru ca, in cei 11 ani de cand a preluat echipa, ""nerazzurri"", n-au castigat
Patronul lui Inter Milano, Massimo Moratti (foto), s-a saturat sa investeasca fara sa obtina nimic in schimb, asa ca s-a hotarat sa vanda clubul. Italianul este suparat pentru ca, in cei 11 ani de cand a preluat echipa, ""nerazzurri"", n-au castigat ""lo scudetto"" nici macar o data.

Singurele trofee cucerite de Inter in aceasta perioada au fost Cupa UEFA in 1998 si Cupa Italiei in 2005. Astfel, pentru Moratti, derby-ul de aseara cu AC Milan ar putea sa fi fost ultimul in calitate de proprietar al gruparii.
VARIANTE. ""Daca exista cineva care doreste sa conduca acest club si crede ca o poate face mai bine, de ce m-as opune?"", a declarat Moratti, care in ianuarie 2004 a renuntat la functia de presedinte al clubului in favoarea lui Giancinto Facchetti. Potrivit Sky, Moratti ar fi gasit deja un cumparator, un concern multinational al carui nume nu a fost inca dezvaluit. Tranzactia s-ar putea incheia pentru o suma situata intre 350 si 400 de milioane de euro. O alta varianta vine din Qatar. Este vorba despre un seic care si-ar fi trimis deja emisarii sa studieze daca afacerea este realizabila. In sfarsit, potentiali cumparatori s-ar gasi si in Italia. Printre acestia, Marco Tronchetti Provera, presedintele Pirelli, dar si cunoscutul stilist Giorgio Armani.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.