Comisia de Disciplina a FRF a decis ieri sa-l penalizeze cu amenda in valoare de 1.000 de euro si cu avertisment pe presedintele Consiliului de Administratie al ""bancarilor"", Constantin Iacov, care il acuzase de o tentativa de blat pe directorului
Comisia de Disciplina a FRF a decis ieri sa-l penalizeze cu amenda in valoare de 1.000 de euro si cu avertisment pe presedintele Consiliului de Administratie al ""bancarilor"", Constantin Iacov, care il acuzase de o tentativa de blat pe directorului executiv al Stelei, Valeriu Argaseala, dupa meciul FC National - Steaua (0-0).
REACTIE. Iacov s-a declarat nedreptatit de hotara-rea comisiei: ""Voi face apel pentru ca la aceasta comisie prezumtia de nevinovatie nu exista. Se judeca la fel ca pe vremea lui Ceausescu. Pentru ce mi-au dat 1.000 de euro? Pentru niste titluri din ziare? Eu n-am pronuntat cuvantul blat, le-am dus DVD-uri cu declaratiile mele, dar de-geaba"", a spus liderul de la FC National.
AMANARE. Tot ieri, Comisia de Disciplina a amanat pentru sedinta de miercurea viitoare judecarea incidentelor provocate de fani la derby-ul Rapid - Dinamo (3-0). Jucatorii Dorin Toma (CFR Cluj), Andrei Margaritescu (Dinamo) si Adrian Toma (Poli Iasi) au fost suspendati o etapa si amendati cu 30 de euro, iar Gheorghe Rohat (FC Arges), Nichita Patriche (Sportul) si George Ogararu (Steaua), tot o etapa, dar amendati cu 56 de euro pentru eliminarile suferite in ultimele doua etape.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.