Dupa umilinta din Giulesti si cu o zi inainte de meciul contra Gloriei Bistrita, atmosfera de la Dinamo este una cenusie. Suporterii spun ca trec la fapte, jucatorii sunt cu moralul la pamant, iar conducatorii clubului stau numai in sedinte. D

Dupa umilinta din Giulesti si cu o zi inainte de meciul
contra Gloriei Bistrita, atmosfera de la Dinamo este una cenusie. Suporterii spun ca trec la fapte, jucatorii sunt cu moralul la pamant, iar conducatorii clubului stau numai in sedinte.

Daramati de ultimele rezultate si speriati de perspectiva unor vizite ale suporterilor nervosi, fotbalistii lui Florin Marin incearca totusi sa se imbarbateze inaintea asaltului final din campionat.
PROTESTE. Ieri-seara, fanii ""cainilor"" s-au intalnit intr-o sedinta de urgenta, unde urmau sa decita boicotarea partidei Dinamo - Gloria, programata in aceasta seara de la ora 20:30 si transmisa in direct de Antena 1. ""Nu ne gandim la proteste exprimate prin bannere sau alte metode de acest gen. Este vorba sa nu venim deloc la acest meci"", a declarat unul dintre liderii galeriei dinamoviste. Pe site-ul ""Dinamomania"" se cere demisia in bloc a conducerii.
FRUSTRARE. Prezent joi seara la emisiunea Fanatik Show, de pe OTV, directorul executiv al gruparii din Stefan cel Mare, Cristian Borcea, si-a exprimat dezamagirea: ""Dinamo are acum buget dublu, dar ne uitam la televizor la cupele europene. Vrem sa ne calificam in Liga Campionilor, avem salarii mari, dar nici vorba de performanta pe teren"". Aseara, liderii ""cainilor"" au avut programata a treia sedinta de dupa dezastrul petrecut joi in Giulesti.

ANALIZA


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.