Va anuntam acum cateva zile de Nationala de folk de la Sala Palatului, din 20 aprilie. Cel care este si jucator si antrenor al ""echipei de aur"" - Victor Socaciu - a hotarat sa amane ""meciul"". Si asta doar in favoarea suporterilor folkului
Va anuntam acum cateva zile de Nationala de folk de la Sala Palatului, din 20 aprilie. Cel care este si jucator si antrenor al ""echipei de aur"" - Victor Socaciu - a hotarat sa amane ""meciul"".

Si asta doar in favoarea suporterilor folkului. Cum Steaua se intalneste in aceeasi zi (la 20 aprilie) cu Middlesbrough, Socaciu a reprogramat marea confruntare la 4 mai, tot la Sala Palatului, la ora 19:30. Biletele costa intre 200.000 de lei si 400.000 de lei vechi si le puteti cumpara de la Magazinul Muzica, Librariile Carturesti, Teatrul National si Teatrul ""Ion Creanga"".
DE LA INCEPUTURI. Dar sa cunoastem cei 11 coechipieri care vor intra in Gala ""Om Bun"": Ada Milea, Doru Stanculescu, Ducu Bertzi, Florian Pittis, Mircea Baniciu, Mircea Vintila, Nicu Alifantis, Pavel Stratan, Tatiana Stepa, Vasile Seicaru, Victor Socaciu. ""Va fi o sarbatoare. Vom canta cele mai cunoscute cantece de la inceputurile miscarii folk. Nu va lipsi nimic! Din pacate, mai sunt nume grele care nu vor fi la Gala. Daca ar fi fost chemati toti, spectacolul ar fi durat trei zile"", ne-a declarat jucatorul echipei de folk Vasile Seicaru. (Dana Andronie)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.