Oua incondeiate pentru suricate O mangusta de la Gradina Zoologica din Londra a primit cadou de Pasti un ou incondeiat, care contine viermi. Suricatele sunt originare din desertul african Kalahari. De obicei ele mananca insecte, mamifere mici, s

Oua incondeiate pentru suricate

O mangusta de la Gradina Zoologica
din Londra a primit cadou de Pasti un ou incondeiat, care contine viermi. Suricatele sunt originare din desertul african Kalahari. De obicei ele mananca insecte, mamifere mici, scorpioni si serpi.

Necrolog pentru chiul

James Snyder si Mary Jo Jensen din Iowa (SUA) au publicat un necrolog in care anuntau moartea fiului lor de 17 ani, dupa multe luni de boala. Politia a precizat ca cei doi au recurs la aceasta fapta pentru a obtine cateva zile libere de la serviciu. Numai ca tanarul ""decedat"" a fost observat intr-un bar local.

Germania - A dat in judecata Iepurasul de Pasti
Un german a dat in judecata Iepurasul de Pasti, acuzandu-l de vatamare corporala extrem de grava, relateaza Rompres. Karl-Friedrich Lentze, din Berlin, a depus o plangere la Procuratura, in care a precizat ca Iepurasul l-a determinat sa devina dependent de ciocolata, ceea ce inseamna ca este predispus unor mari probleme de sanatate, precum atacurile de cord, atacurile cerebrale si obezitatea. ""Iepurasul de Pasti este un criminal sadic si lipsit de scrupule, care isi face treaba prin intermediul dulciurilor. Gasiti acest iepure diabolic, incatusati-l si nu-l mai lasati in magazine pe perioada Pastilor"", scrie Lentze in document. Purtatorul de cuvant al procurorului public a declarat ironic: ""Am luat cunostinta de aceasta plangere. Vom actiona cu rapiditate si sarguinta"".
Memphis - Licitatie Elvis
Mai multe obiecte apartinand Regelui Rocka€™na€™Roll-ului, Elvis Presley, inclusiv casa din Memphis, Tennessee, vor fi scoase la licitatie pe site-ul eBay astazi, la miezul noptii. Locuinta de Audubon Drive nr. 1034 a fost achizitionata de Elvis cu banii obtinuti din drepturile de autor pentru hitul ""Heartbreak Hotel"". Printre obiectele scoase la vanzare se numara bucati de tapet, tablouri si alte suveniruri. Licitatia on-line va dura 30 de zile.

Rubrica realizata de Adriana V. Paduraru


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.