Conducerile cluburilor Steaua si Middlesbrough au anuntat preturile biletelor pentru cele doua manse din semifinalele Cupei UEFA, programate la 20 aprilie, pe Stadionul ""Lia Manoliu"", si 27 aprilie, pe ""Riverside"". BUCURESTI. Biletele pentru m
Conducerile cluburilor Steaua si Middlesbrough au anuntat preturile biletelor pentru cele doua manse din semifinalele Cupei UEFA, programate la 20 aprilie, pe Stadionul ""Lia Manoliu"", si 27 aprilie, pe ""Riverside"".

BUCURESTI. Biletele pentru meciul Steaua - Middlesbrough vor fi puse in vanzare incepand de sambata, intre orele 10:00 si 20:00, la Stadioanele ""Steaua"" si ""Lia Manoliu"" si costa 300.000 (30 RON) la peluze, 500.000 de lei (50 RON) - tribuna a II-a, 1.000.000 de lei (100 RON) - tribuna I si 2.000.000 de lei (200 RON) - tribuna 0. Abonatii ros-albastrilor vor putea sa-si achizitioneze tichete pentru intalnirea cu englezii la jumatate din pretul oficial.
MIDDLESBROUGH. Pentru returul de la 27 aprilie, gruparea de pe ""Riverside Stadium"" a anuntat ca pretul biletelor variaza intre 24 si 32 de euro pentru adulti si intre 15 si 22 de euro pentru copiii sub 16 ani si pentru persoanele de peste 65 de ani. Arena care va gazdui meciul Middlesbrough - Steaua are o capacitate de 35.100 de locuri. Jucatorii lui ""Boro"" sunt deja montati pentru confruntarea contra campioanei Romaniei. ""Nimic nu ne va distrage atentia de la meciurile cu Steaua, pentru ca aceasta poate fi unica ocazie din istoria clubului nostru de a ajunge intr-o finala de cupa europeana"", a declarat capitanul echipei, internationalul Gareth Southgate.
ANIVERSARE. Ieri, cel mai important om din angrenajul clubului din Ghencea, managerul general Mihai Stoica (foto), a implinit 41 de ani. Jucatorii si antrenorul Cosmin Olaroiu sperau ca aseara sa-i dedice victoria din partida de campionat contra Politehnicii Iasi. (Mihai Igirosanu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.