Autovehiculele abandonate pe domeniul public sau privat al statului, nerevendicate de proprietari, vor fi trimise unitatilor de colectare si valorificare a deseurilor in termen de 20 zile de la depistarea lor de catre politisti. Senatorii au apro
Autovehiculele abandonate pe domeniul public sau privat al statului, nerevendicate de proprietari, vor fi trimise unitatilor de colectare si valorificare a deseurilor in termen de 20 zile de la depistarea lor de catre politisti.

Senatorii au aprobat ieri initiativa legislativa a unor parlamentari liberali, privind urgentarea procedurilor de degajare a domeniului public si privat al statului. Potrivit acestui proiect, in numai 20 zile de la depistarea de catre politisti a autovehiculelor abandonate, primarii vor avea dreptul sa emita dispozitii prin care sa le declare fara stapan si sa le trimita la fier vechi. (Aniela Nine)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.