Transporturile ilegale de detinuti au avut loc cu adevarat si nu se mai poate vorbi doar de zvonuri si acuzatii in acest sens. Cel putin asta afirma secretarul general al Consiliului Europei, Terry Davis (foto). CONFIRMARE. Potrivit oficialului, un
Transporturile ilegale de detinuti au avut loc cu adevarat si nu se mai poate vorbi doar de zvonuri si acuzatii in acest sens. Cel putin asta afirma secretarul general al Consiliului Europei, Terry Davis (foto).
CONFIRMARE. Potrivit oficialului, unul dintre statele membre ale organizatiei a recunoscut oficial existenta unui astfel de caz. ""Am primit un raspuns oficial, in care se recunoaste faptul ca mai multe persoane au fost predate unor agenti straini prin proceduri care ignora normele juridice europene"", a spus Terry Davis in cadrul unei conferinte de presa. ""Sunt in masura sa va comunic ca nu mai e nevoie sa vorbim despre acuzatii, ci despre fapte concrete"", a adaugat el.
LA SECRET. Davis a refuzat sa spuna care este statul in cauza. Cele 46 de tari care fac parte din Consiliul Europei, printre care si Romania, au raspuns unui chestionar trimis de forul de la Strasbourg, prin care s-a incercat sa se faca lumina cu privire la zborurile secrete ale CIA si la transferul de prizonieri.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.