Leonard Doroftei a implinit luni 36 de ani. Daca pana acum era obisnuit cu petreceri la fiecare aniversare, anul acesta boxerul a hotarat sa petreaca numai in familie, fiind mult prea implicat in ""problemele de santier"" generate de constructia case
Leonard Doroftei a implinit luni 36 de ani. Daca pana acum era obisnuit cu petreceri la fiecare aniversare, anul acesta boxerul a hotarat sa petreaca numai in familie, fiind mult prea implicat in ""problemele de santier"" generate de constructia casei si de renovarea unui bar in Ploiesti.

Lucrurile nu au stat deloc asa, ""vinovata"" fiind chiar Monica, sotia lui Doru, care a complotat cu prietenii pugilistului si a organizat o petrecere surpriza.
IMPRESIONAT. ""I-am cumparat niste haine de primavara, pe care stiam ca si le dorea, iar el a crezut ca asta a fost tot. Insa stiam cat de mult ar vrea sa fie cu apropiatii de ziua lui, asa ca i-am invitat pe acestia la restaurant. Partea frumoasa a fost cand mi-am dat seama ca cele mai multe numere de telefon le avea Doru, asa ca a trebuit sa gasesc diverse tertipuri sa le iau. Noroc ca m-au incurajat copiii, ca eram foarte stresata ca nu o sa reusesc. Insa totul a meritat, pentru ca Doru a fost extrem de incantat cand cei dragi i-au cantat «Multi ani traiasca!». Asa e el, mai sentimental"", ne-a marturisit Monica Doroftei.
TEATRU. Saptamana aceasta, pe Doroftei il asteapta alta surpriza. El va asista duminica, la Teatrul National din Cluj-Napoca, la premiera piesei ""Duelul"", inspirata din meciul de box dintre sportivul roman si panamezul Miguel Callist, ce nu s-a mai disputat in octombrie 2003, deoarece romanul nu s-a incadrat in categoria de greutate. ""Chiar daca acea partida nu a fost un moment fericit pentru mine, voi merge cu sotia si copiii la Cluj, pentru ca sunt curios sa vad piesa"", a declarat ""Mosua€™"". (Madalina Corbeanu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.