Serban Huidu (foto), adversarul mediatic al lui Becali, si-a declarat ieri la ""Kiss FM"" resemnarea in fata sistemului de justitie ticalosit si a conjuncturii sociale vecine cu legile junglei. Dupa incercarea ratata de a credita legea, Huidu cre
Serban Huidu (foto), adversarul mediatic al lui Becali, si-a declarat ieri la ""Kiss FM"" resemnarea in fata sistemului de justitie ticalosit si a conjuncturii sociale vecine cu legile junglei.

Dupa incercarea ratata de a credita legea, Huidu crede ca singura solutie e emigrarea: ""N-am glumit, chiar m-am interesat de formele legale necesare pentru emigrare in Canada"", ne-a declarat ""victima vinovata"". De ce victima? V-amintiti probabil de celebra scena rupta din ""Cartea Junglei"", cand intempestivul Becali, ranit in orgoliul mioritic de atacurile carcotasului, l-a blagoslovit pe acesta in public cu un pahar de vin in plina figura, precum si cu ceva secretii salivare. De ce vinovata? Ca oricare cetatean supus legilor in vigoare, Huidu a depus plangere la politie. ""Nu ceream daune, era o chestiune de principiu."" In urma cercetarilor, legea a decis: Becali e curat si Huidu are de platit cheltuielile ""inutile"" de judecata suportate de bietul ""razboinic"". ""O tara in care presedintele se cinsteste la un pahar alaturi de Becali, dupa ce initial ii sanctioneaza comportamentul, apoi se suie senin la volanul autovehiculului personal, un presedinte in care toti ne-am pus sperantele, n-are cum sa fie pe drumul cel bun. Chiar ma gandesc sa plec"", a concluzionat Huidu. (Miruna Mihalcea)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.