Liderii PNL si PD au decis ieri ca Alianta D.A. nu se poate rupe.
Premierul Tariceanu a iesit public pentru a le cere liberalilor sa nu se mai ciorovaiasca public cu democratii. ""Cred ca trebuie ambele partide sa inteleaga un lucru, ca respe
Liderii PNL si PD au decis ieri ca Alianta D.A. nu se poate rupe.
Premierul Tariceanu a iesit public pentru a le cere liberalilor sa nu se mai ciorovaiasca public cu democratii. ""Cred ca trebuie ambele partide sa inteleaga un lucru, ca respectarea protocolului de functionare al Aliantei este elementul care ne va putea ajuta sa ducem mandatul politic pe care-l avem la bun sfarsit"", a declarat Tariceanu, care a respins solutia oferita de ministrul Apararii, Teodor Atanasiu, privind ruperea PNL de PD. ""Problema nu se rezolva rupand alianta. Avem interesul sa mentinem stabilitatea politica, sa facem ca Alianta si Coalitia sa functioneze corect, pentru a ne duce la bun sfarsit mandatul pe care l-am primit"", a raspuns Tariceanu. Si tot pentru buna functionare a Aliantei, presedintele PD, Emil Boc, spune ca e nevoie de sanctiuni. Pentru inceput, pedepsirea ministrului Apararii, pentru declaratia legata de colaborarea PD cu PSD. Cei doi presedinti au mai decis ca sedintele CNC sa se tina doar cu ei doi, plus inca doi lideri de fiecare parte.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.