Giulia (foto) de la Sexxy a decis ca in acest an sa se casatoreasca cu iubitul ei, Bogdan Jianu, impresarul trupei. Rochia de mireasa va purta semnatura designerului Rita Muresan, iar nas le va fi unchiul lui Bogdan, un domn deputat din Galati: "
Giulia (foto) de la Sexxy a decis ca in acest an sa se casatoreasca cu iubitul ei, Bogdan Jianu, impresarul trupei.

Rochia de mireasa va purta semnatura designerului Rita Muresan, iar nas le va fi unchiul lui Bogdan, un domn deputat din Galati: ""Pe el si sotia lui
i-am ales sa ne fie parinti spirituali, iar ei au acceptat cu drag. Iar rochia de mireasa vreau sa fie alba. Si, daca s-ar putea sa ne cununam intr- o zi insorita, ar fi perfect"".
PRESELECTIE. Toate bune si frumoase, numai ca localul in care cei doi indragostiti isi propusesera sa organizeze petrecerea nu mai are locuri libere decat anul viitor: ""Incercam sa schimbam localul, iar daca nu vom gasi liber nicaieri, ne vedem nevoiti sa amanam nunta cu inca un an"", spune viitoarea mireasa. In alta ordine de idei, solista a investit 20.000 de euro in Scoala de Muzica ""Essenza School"". Luni, intre orele 17:30 si 20:00, la Club Essenza, situat in Mihai Bravu nr. 175, Giulia va organiza o preselectie, la care sunt invitati sa participe atat copiii, cat si adultii: ""Cei care se vor inscrie la cursurile noastre vor beneficia de sonorizare performanta, de ore de canto cu mine, dar si cu o absolventa a Conservatorului. Pe cei mai buni dintre elevi ii vom inscrie la concursurile nationale de muzica"". (Simona Ecovoiu)


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.