Dramaturg
Varsta: 50 de ani S-a stabilit din 1987 in Franta, la Paris Zeci de montari cu textele sale s-au jucat in Romania Din 1992, piesele sale incep sa se joace in strainatate Piesa ""Istoria comunismului povestita pentru bolnavi mi
Dramaturg
Varsta: 50 de ani S-a stabilit din 1987 in Franta, la Paris Zeci de montari cu textele sale s-au jucat in Romania Din 1992, piesele sale incep sa se joace in strainatate Piesa ""Istoria comunismului povestita pentru bolnavi mintal"" de Matei Visniec se va juca in aceasta seara, la ora 20:30, la Sala Studio a Teatrului de Comedie, in regia Mariei Beldiman da€™Orval. Spectacolul va fi prezentat in cadrul celei de-a IV-a editii a Festivalului Comediei Romanesti si este inclus in programul Festivalului de Teatru Francofon ""Coup de Theatre"", aflat in desfasurare la Bucuresti. Celui mai jucat dramaturg roman in viata, Matei Visniec, i se vor reprezenta in cadrul Festivalului ""festCO"", pe langa ""Istoria comunismului povestita pentru bolnavi mintal"", piesele ""Usa"", ""Spectatorul condamnat la moarte"", si ""Angajare de clown"". Piesele lui Visniec au inceput sa fie puse in scena in Romania dupa caderea comunismului, devenind unul dintre cei mai apreciati scriitori de teatru contemporani. Pentru ca este vedeta incontestabila a ""festCO"", cu patru spectacole prezente in cadrul festivalului, Jurnalul National il declara pe Matei Visniec ""Omul zilei"".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.