Parcursul din Cupa UEFA al Stelei da peste cap programul Diviziei A Intrunit ieri, in regim de urgenta, Consiliul Ligii Profesioniste de Fotbal a modificat calendarul Diviziei A pentru a permite Stelei sa pregateasca dubla cu englezii de la Middle

Parcursul din Cupa UEFA al Stelei da peste cap programul Diviziei A

Intrunit ieri, in regim de urgenta, Consiliul Ligii Profesioniste de Fotbal a modificat calendarul Diviziei A pentru a permite Stelei sa pregateasca dubla cu englezii de la Middlesbrough, din semifinalele Cupei UEFA.

Mihai IgiroSanu
DragoS Stoica

S-a decis ca ultimele doua etape sa se dispute la datele de 3 si de 7 iunie, adica dupa turneul pe care echipa nationala il va desfasura in SUA.
AMANARI. In primul rand, LPF a hotarat sa amane meciul Steaua - FCM Bacau, programat duminica, in etapa a 23-a. Acesta a fost reprogramat pentru data de 17 mai, in aceeasi zi cand se va desfasura si finala Cupei Romaniei. De asemenea, s-au stabilit datele de disputare ale celorlalte doua meciuri amanate pana acum. Rapid - Otelul se va juca la 19 aprilie, de la ora 21:00, iar Steaua - Pandurii se joaca la 3 mai, la 20:00. Un castig pentru ros-albastri este acela ca, dupa partida de maine, de acasa, cu Poli Iasi, vor beneficia de pauza pana la 20 aprile, cand se disputa turul cu Middlesbrough.
PASTI. Dupa aceea, insa, urmeaza un program infernal pentru stelisti. La doar 48 de ore dupa prima confruntare cu britanicii, trupa lui Cosmin Olaroiu va trebui sa joace meciul cu Farul, de pe teren propriu, contand pentru etapa a 24-a. Din cauza televizarii, acest meci, programat in Sambata Pastilor, va incepe la ora 20:30. Apoi, Steaua va juca meciuri din 3 in 3 zile. In ziua de 10 mai, cand se desfasoara finala Cupei UEFA, nu este programata etapa, luandu-se in calcul eventuala calificare a Stelei. ""In ajun de Pasti s-a jucat mereu, la denie te duci dupa ora 23:00, termina toti meciurile pana atunci. Am facut in asa fel incat sa nu ne punem rau nici cu biserica, nici cu enoriasii, nici cu sustinatorii. Exista varianta ca acest joc sa aiba loc in ziua de Pasti, de la ora 11:00"", a declarat presedintele Ligii, Dumitru Dragomir.
EXPLICATII. In legatura cu modificarile de program, liderul LPF a mai spus. ""Nu era obligatoriu sa fie toate cluburile de acord. Existau doua variante: fie nationala sa plece in turneul din SUA fara jucatorii de la Steaua si de la Rapid, fie sa amanam ultimele doua etape, asa cum era normal si asa cum am si facut. FRF a cerut saptamana trecuta dispensa de la forurile internationale, datorita starii terenurilor si a vremii si ne-a fost data pana pe 10 iunie.""

PROGRAMUL STELEI


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.